Директна линия: +359 34 445 940 

Строителство и инженеринг

 

Инвистиционно строителство
На база на богатия опит РЕАЛ–М реализира и собствени инвестиционни проекти. Такива са: Комплекс „Панорама” във Велинград, Бизнес Център „REAL” в гр. Пазарджик. Сред реализираните инвестиционни проекти са и десетки жилищни комплекса.

Инженеринг
РЕАЛ–М ЕООД предлага на своите клиенти инженерингови решения, които пестят разходи и време, като едновременно с това следим за оптималното изпълнение на всички процеси в строителството.

Строителство на сгради и съоражения
РЕАЛ-М ЕООД е надежден партньор, доказал се с годините в процеса на строителното възлагане. Това се доказва и от множеството построени обекти с местни и чужди инвестиции. Фирмата работи успешно и по програми финансирани от Европейския съюз. РЕАЛ-М ЕООД има дългогодишен опит в строителството на вертикални планировки и прилежащите им съоражения.

Отдаване под наем и продажби
Обектите изградени като собствени инвестиции на фирмата се отдават под наем или се продават на пазара успешно през годините.

 

Допълнителна информация

Фирма „РЕАЛ – М” ЕООД използва материали, топлоизолационни системи и дограма, които спестяват част от бъдещите разходи на собствениците за отопление и климатизация.

„РЕАЛ – М” ЕООД работи с доказани архитекти и конструктори, които създават качествени проекти с оптимизация на влаганите материали за тяхното изграждане.

about

 

Строителство и изграждане на административни, промишлени и жилищни сгради са част от категориите проекти на Реал-М ...
Надяваме се да бъдем полезни с информацията, която ви предоставяме.
Адрес:
улица "Свети Иван Рилски" 2,
Пазарджик 4400 България
И-мейл:
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

markerОткрийте ни на картата

Информация за Реал М

Фирма „РЕАЛ – М”ЕООД е създаден през 1995 г. с основен предмет на дейност проектиране и изграждане на производствени, обществени, жилищни и туристически сгради; строително-монтажни, довършителни и ремонтни работи в областта на промишленото и гражданско строителство, включително инвестиционна дейност.

Върни се в началото