Директна линия: +359 34 445 940 

За нас

История на компанията ни

Фирма „РЕАЛ – М”ЕООД е създаден през 1995 г. с основен предмет на дейност проектиране и изграждане на производствени, обществени, жилищни и туристически сгради; строително-монтажни, довършителни и ремонтни работи в областта на промишленото и гражданско строителство, включително инвестиционна дейност.

Основател и управляващ собственик е инж. Костадин Младенов. Това е динамично развиваща се, средна по големина фирма (от 50 до 100 човека).

about

 

Заложено в стратегията ни

Защо РЕАЛ-М?
Фирмата се налага като надежден партньор с високото качество на обслужване, планиране, изграждане и кратките срокове на изпълнение на обектите, с непрекъснато внимание към желанията на клиенитете ни.

Как работим?
Специализирана в проектиране на производствени, обществени, жилищни и туристически сгради. Строително-монтажни, довършителни и ремонтни работи в областта на промишленото и гражданско строителство.

Отлично обслужване
Политиката на дружеството е насочена към усъвършенстването на системата за управление на качеството и обслужването на клиентите, чрез все по-пълно задоволяване на техните изисквания.

 

Реал-М ЕООД е фирма с поставена цел да създава сгради, които със своето качество и визия ще останат в историята и времето като символ на дейността на фирма „РЕАЛ – М” ЕООД. Да формира съвременния облик на средата, в която живеем.

Фирма „РЕАЛ – М” ЕООД използва материали, топлоизолационни системи и дограма, които спестяват част от бъдещите разходи на собствениците за отопление и климатизация.

„РЕАЛ – М” ЕООД работи с доказани архитекти и конструктори, които създават качествени проекти с оптимизация на влаганите материали за тяхното изграждане.

В процес на работа и дългогодишен опита в строителните дейности Реал-М ЕООД се е оформила като фирма със своите качества и предимства:

  • Конкурентноспособност – предлага на пазара по-добър, по-качествен и на по-добра цена продукт;
  • Насоченост към изискванията и желанията на клиентите и тяхната удовлетвореност; лична ангажираност с изпълнението на всеки проект –препоръчвани сме на други клиенти; 80% от клиентите ни осъществяват с нас последващи проекти;
  • Във фирмата работят компетентни, мотивирани и добре обучени хора с ясна ангажираност към продукта, който създават.
  • Надеждност – всички започнати от фирмата, със собствени или привлечени средства, проекти са цялостно завършени.

„РЕАЛ – М” ЕООД е регистрирана в Централния професионален регистър на строителя. Фирмата може да изпълнява строежи от ПЪРВА ГРУПА: строежи от високото строителство, прилежащата му инфраструктура, електронни съобщителни мрежи и съоръжения съгласно чл. 5, ал. 1, т. 1 от ПРВВЦПРС с ПРОТОКОЛ No. 0012 / 11.01.2008 г.

„РЕАЛ – М” ЕООД е редовен член на Камарата на строителите в България.

Инж. Костадин Младенов с фирмата си „Реал-М” ЕООД стана новият носител на приза „Златната либела” 2012 г. „Реал-М” ЕООД е притежател на „Златна либела” 2010 г. Това е приз, който се връчва на най-добрия строител в бранша по повод Димитровден – празник на строителя след гласуване, проведено между членовете на Областно представителство на Камарата на строителите Пазарджик.

ТРЕТА НАГРАДА: "ПОКРИВ НА ГОДИНАТА" КАТЕГОРИЯ: "НОВО СТРОИТЕЛСТВО", ОРГАНИЗАТОР: BRAMAK БЪЛГАРИЯ

ТРЕТА НАГРАДА: "ФАСАДА НА ГОДИНАТА" КАТЕГОРИЯ: "НОВО СТРОИТЕЛСТВО", ОРГАНИЗАТОР: БАУМИТ БЪЛГАРИЯ

 

 

Строителство и изграждане на административни, промишлени и жилищни сгради са част от категориите проекти на Реал-М ...
Надяваме се да бъдем полезни с информацията, която ви предоставяме.
Адрес:
улица "Свети Иван Рилски" 2,
Пазарджик 4400 България
И-мейл:
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

markerОткрийте ни на картата

Информация за Реал М

Фирма „РЕАЛ – М”ЕООД е създаден през 1995 г. с основен предмет на дейност проектиране и изграждане на производствени, обществени, жилищни и туристически сгради; строително-монтажни, довършителни и ремонтни работи в областта на промишленото и гражданско строителство, включително инвестиционна дейност.

Върни се в началото